Kdyz uz jsem tady u tohoto tematu, tak me vlastne napada jak se tady divate na hnuti skinheads. Ja jsem k nemu mela este nedavno negativni postoj - asi tak jako vetsina lidi ovlivneny medii - tzv. skinheads pro me byl automaticky nacek. Dneska uz vim, ze to neni pravda a zjistila jsem to uplnou nahodou... Co si o tom myslite vy? Ja osobne uz dneska vim, ze plno lidi se diva na skins negatovne - prave k vuli toho ze se vetsina nich vydava za "hitlerovy hochy", coz rozhodne nebyla puvodny myslenka skins - to co se z toho vyvinulo je bohuzel kruta pravda, ale vsichni skins takovi nejsou - ac se to muze zdat mozna nekomu divny, tak ne vsichni skinheads jsou takovito extremisti a najdete mezi nimi i normalni lidi, Čechy, kterym zalezi na nasi zemi... proste normalni vlastence. Kdyby takovych lidi bylo vice, nemuselo by to tady vypadat tak jak to tady vypada.
A proto me vlatsne napadlo sem napsat, pac lidi co se zajimaji o husity, urcite vlastenci jsou. Jestli vas to nebude moc obtezovat, tak sem napiste svuj nazor na skinheads, nebo se treba mrknete na
http://www.skinheads.wz.cz - je to opravdu sqela stranka, zadni fasisti, nacisti, racisti ani nic podobnyho - proste pravi skins = vlastenci!!!