specnatz píše:
Jsem už tak zoufalý, že už hledám pomoc úplně všude, nezlobte se ...
My se vůbec nezlobíme, jsme jen zvědaví.
specnatz píše:
... Téma husictví mě vždy přitahovalo, hlavně to hrdinství prostých českých lidí, kteří se postavili celé evropě. V mládí byl jsem si dal Žižku za vzor

...
O. K.
specnatz píše:
... Co by jste na mém místě dělali vy?
Tady je fakt každá rada drahá, když selhává odborná pomoc a my jsme tady všichni laici. Můžeme ale nabídnout drobet křesťanské empatie a porozumění ...
Trpíš těžkou sociální fobií. To není vůbec nic srandovního, zvláště v dnešní době. Je proto právě s ohledem na tuto diagnózu vhodné, že jsi zvolil tuto formu virtuální komunikace, pří níž nemusíš mít vůbec žádné obavy z toho, jak se kdo tváří a jak na tebe pohlíží.
specnatz píše:
... Trpím těžkou sociální fobií, kterou léčím už přes deset let, ale přes to všechno se můj stav jen zhoršuje. Už mám problémy i zajít do krámu. Absolvoval jsem několik terapií i na dlouhodobém pobytu, ale několik psychiatrů mi na rovinu řeklo, že se z toho nedostanu. Už nemám moc sílu na takový život ...
Tak tahle poslední věta může vyvolávat různé asociace.
Život, který nyní žiješ není v žádném případě jednoduchý - to je naprosto evidentní - a vyžaduje obrovskou koncentraci sil a kde je má člověk furt brát, že. A to je právě to, oč tu běží. Život je dar, který se nedá s ničím tady na Zemi srovnat, a proto jediný má takovou hodnotu, pro kterou má smysl NIC nevzdávat a bojovat dál. Třeba z posledních sil, o nichž náhle zjistíš, že vůbec nebyly těmi posledními.