trener píše:
Nerozumím hemžení... V čem je špatný leták?...S kulisami je problém.
"
Hemžením" jsem myslel, že to tak na mě celkově působilo. Většinou, i u minulých akcí, byla šarvátka, zakroužení pochodu kolem a zase řež. Jakoby to nemělo žádný děj, nic z toho nevyčnívalo. Z těch několika akcí se mi nevybaví žádný rozdíl, splývá mi to všechno dohromady, v celku žádná část bitvy mi neutkvěla v hlavě. Ale je to jen můj subjektivní dojem.
Leták je po grafické stránce otřesný. Ani mě to nebaví číst, natož si ho zakládat do nějaké složky nebo na památku. Pokud bude mít pouze obyčejný text tištěný na formátu A4, měl by mít alespoň nějakou koncepci. Tj. nadpis, odstavce, úpravu, krátký úvod, příp. ohlednutí se za minulými akcemi, uvedení do historických souvislostí, hrubé uvedení účinkujících (spolků) a autorů, příp. obrázek, fotku, mapku. atd.
Letákem se přeci také presentujete.
Kulisy nemusejí být pouze profesionální filmové atrapy k nerozeznání od skutečných domů, ale rozhodně se stávající dají překreslit tak, aby to vypadalo trochu středověce, hodnověrněji. Tohle mi spíš opravdu připomíná pohádku pro předškolní děti, kterým je asi vůbec úplně jedno, jestli tam je nepovedený dům nebo pokus o žluté sluníčko.