Tak místo sebekritického zamyšlení vskutku Pandořina skříňka a šlápnutí na podebraný kuří voko. Očekával jsem to.
Nechtěl jsi ke mně být upřímný v SZ, ač jsem tě k tomu zdvořile vyzval, musel jsem to tedy zveřejnit. Jak je z tvé dotčené a neobjektivní reakce naprosto evidentní, zafungovalo to perfektně a konečně jsi se vyjádřil upřímně.
Sabin píše:
... protože ty odmítáš tolerovat mě ...
... prosím tě, o
toleranci mi ještě chvíli vyprávěj, od tebe to zní fakt "věrohodně".
Citace:
... Nepoužívám sprostá slova ...
... říkáš, a vzápětí dodáváš:
Citace:
... už mě dost sere ...
Obávám se však, že některé tvoje urážky a výroky (viz "
Cyklon B" nebo
mozek přesunuvší se do sedací části těla, ajv.) jsou v tebou uvedených souvislostech horší než sprostá slova.
Citace:
Když tu bude někdo zvracet své blbosti, tak to ode mne schytá! To je má povinnost!
Naprosto souhlasím! Taky s vykřičníkem.
Zkusil jsi ale někdy, zda neoplácet stejnou mincí, nemá čirou náhodou daleko větší účinek? Mé repliky adresované Janovu chování tady na fóru ponecháváš takřka bez povšimnutí. Bohužel v tom nejsi sám. Čím to? ...
Citace:
že mě dost štve, že mě, člověku, který na těchto stránkách byl dříve než-li ty ... Nezapomeň, že bez bratra Votana, bych tu nebyl já a ani ty...
Tento vysoce
un fair "zákrok", za nějž by ti sudí v tvém oblíbeném sportu ukázal "panenku", jsem taky očekával (vidíš, jak tě už znám), dokonce už daleko dříve. Taky vyprovokovaná upřímnost, ale toho snad opravdu nebylo třeba ...
Bohužel/bohudík (ať si každý dosadí dle libosti) doména "husitstvi.cz" již byla zaregistrována a kdyby neexistovala, založil bych si ji sám. Přestože mne k tomu bratr Kolssteyn neustále vyzývá, teď už to nemá cenu. Nenechám tady rozdělanou práci, za niž se snad nemusím stydět. Považoval bych to za zbabělost.
Ty, hele, Tomáši, zkusil jsi se někdy voptat Michala, jaký má na tohle názor? Myslím na tyhle žabomyší bezobsažné spory, vedené zcela v osobní rovině. Možná by ses divil ...
Citace:
Nic tak smrtícího jsem neudělal, aby jsi mě tu mohl bičovat!
Ano, zato já jsem se dopustil smrtelného hříchu, za nějž se budu zřejmě smažit v pekle, tím, že chci ode všech, aby kultura debat na tomto "vlasteneckém" fóru se diametrálně odlišovala od těch mnou výše zmiňovaných netových septiků.
Citace:
Nepiš mi prosím žádnou soukromou zprávu.
Bez obav!
Ve své naivitě jsem se bláhově domníval, že tzv. "po dobrém" se toho dá pořídit daleko víc, a zapomněl, v jaké že to žijeme době a společnosti.
Citace:
Touto zprávou naše bratrství nekončí, ale nemůže fungovat když bude postaveno na rovině otec-syn
Nemůže. A díky Bohu, nikdy ani tak nefungovalo a bohdá fungovat nikdy nebude ani v budoucnu.
Moje snaha udělat z tohoto fóra
slušnou platformu pro vzájemně respektovanou výměnu názorů, by totiž byla marná.
Doufám, že k této naši kontroverzi se ještě někdo vyjádří, aby si Tomáš nemyslel, že ho chci (jak se on naprosto mylně domnívá) v jeho věku mentorovat. Toho jsem opravdu dalek.
To jistě napsal v náhlém hnutí rozrušené mysli. Protože pokud by snad tohle myslel zcela vážně, nepochopil by k mojí lítosti vůbec nic.
P.S.
A moje znalosti o husitství a způsob vedení debat na internetových diskusních fórech štvou spoustu lidí. Tak si z toho nic nedělej, Tomáši ...